Personal Training / Lifestyle Coaching

Sporten is een must voor een gezond lijf. Maar niet altijd lukt het om gericht te sporten of om dit vol te houden.
Ik begeleid je persoonlijk bij het sporten. Dat kan Basic-Fit Galgenwaard, gewoon bij jou thuis of in de frisse buitenlucht, zoals in het Maximapark in Vleuten/Leidsche Rijn.

Daarnaast kunnen we ook terecht in een Personal Training Studio in Houten, waar je ook optimaal en in een rustigere omgeving (dan een sportschool) kunt sporten.

Persoonlijke begeleiding staat bij mij voorop!

Meer info

Voeding

Gezonde voeding zorgt ervoor dat jouw lichaam optimaal functioneert. Voeding moet voorzien in onze dagelijkse behoefte aan water, vezels, vetten, suikers, eiwitten, vitaminen en mineralen.
Daarbij zijn alle voedingsstoffen belangrijk, het gaat om een goede balans. Voor MAKO-Health is dit de kern van een gezond eetpatroon.
Ik bekijk op welke manier je deze voedingstoffen tot je neemt en of dit op een gezonde en verantwoorde manier gebeurt.
Wanneer dit niet het geval is, geef ik je graag een duwtje in de juiste richting!

Meer info

Defense Academy

Mentaal en fysiek sterker door zelfverdediging.
Wil je leren omgaan met wapens als een stok en mes? Dan is Eskrima-Stickfighting echt iets voor jou! Het is snel, dynamisch, effectief en van deze tijd!
Wij beoefenen het Eskrima-Stickfighting van Stroeven Combat Systems.

Naast het kunnen omgaan en verdedigen tegen wapens kun je binnenkort ook terecht voor het ongewapende gevecht. Frans Stroeven heeft het Filippijnse “Pangamot” enorm onder handen genomen en gemoderniseerd voor de 21ste eeuw! Als je jezelf wilt kunnen verdedigen (tegen meerdere tegenstanders) dan is dit echt iets voor jou!

Meer info

Wat klanten zeggen

Pieter

Joost

Marscha